webapplicatie laten maken

Webapplicatie

Een webapplicatie is een applicatie die je via de browser kan openen, het is een computerprogramma dat is uitgevoerd in de vorm van een interactieve website. Heb jij een applicatie nodig voor je bedrijf/organisatie? Wij kunnen binnen weken een applicatie op maat maken. Door gebruik te maken van No-Code tools kunnen wij sneller dan traditionele ontwikkeling applicaties ontwikkelen. Wij denken met je mee en brengen jouw ideeën tot leven.

Wat is een webapplicatie?

Een webappliocatie is een softwareprogramma die je via de webbrowser kan benaderen. Je hoeft de applicatie dus niet te downloaden. Je kan de applicatie openen via de browser, hierdoor is het overal bereikbaar. Het is anders dan een website, een webapplicatie is namelijk interacteif. Je kan bij een webapplicatie gegevens bekijken, wijzigen, verwijderen of toevoegen, en nog veel meer natuurlijk. Een webapplicatie is compatible op alle platformen.

Een aantal voorbeelden van webapplicaties zijn Google Maps, Microsoft 365 en Marktplaats. Een webapplicatie kan in allerlei vormen bestaan zoals social media platformen, marktplaats platformen, SaaS producten, interne bedrijfstools als ERP of CRM systemen en nog meer.

PC mobiel tablet

Maatwerk webapp laten ontwikkelen

Bij Appheroes ontwikkelen we webapplicaties op maat. Wij kunnen webapplicaties bouwen op basis van de eisen van jouw organisatie. Wij bouwen webapplicaties voor o.a. startups, bedrijven/organisaties, verenigingen, SaaS ondernemingen, zorginstellingen en nog veel meer.

Wij bouwen webapplicaties op maat

Oplevering in weken, niet maanden

Wij maken gebruik van verschillende No-Code tools. No-Code is een bepaald ontwikkelingsplatform waarmee je applicaties kunt bouwen zonder te coderen.

Hierdoor kunnen we in vergelijking met traditioneel programmeren veel sneller een applicatie opleveren. De applicaties die wij met behulp van de No-Code tools opleveren zijn sneller opgeleverd, voor de fractie van de kosten in vergelijking met traditionele manier van software ontwikkeling. Voordelen van No-Code:

  • Schaalbaar
  • Snel
  • Veilig en compatibel op alle platformen
  • Oplevering in weken, niet maanden
  • Snellere oplevering = lagere kosten
  • Flexibel

No-code technologie

We zijn gespecialiseerd in het maken van eersteklas webapplicaties met behulp van de nieuwste no-code platforms en tools. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de technische industrie en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften en eisen.

Door gebruik te maken van de kracht van no-code-technologie, kunnen we sneller, goedkoper en met minder gedoe webapplicaties op maat bouwen dan traditionele codeermethoden.

Of u nu een startup bent en uw productidee wil valideren, of een grote onderneming die uw activiteiten wil stroomlijnen, onze no-code oplossingen zijn ontworpen om u te helpen uw doelen op een efficiëntere en kosteneffectieve manier te bereiken.

no-code applicaties laten maken

Snelle ontwikkeling

Door gebruik te maken van no-code kunnen wij heel veel tijdrovende aspecten van traditionele ontwikkeling overslaan. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op het leveren van bijvoorbeeld functies.

no-code applicaties laten maken

Lagere kosten

Dankzij no-code kunnen wij veel sneller ontwikkelen, het kost ons minder tijd dan traditioneel coderen. Hierdoor kunnen we de kosten ook lager houden in vergelijking met traditioneel coderen waar vaak een grote team werkt aan één project. 

Meteen aan de slag

Ons aanpak

Gericht op uw succes

1

Ontdekken

We luisteren naar jouw wensen en benodigdheden. 

2

Ontwerpen

We ontwerpen een design die past bij jouw wensen.

2

Ontwerpen

We ontwerpen een design die past bij jouw wensen.

3

Opleveren

We ontwikkelen jouw applicatie/product binnen weken, niet binnen maanden. Voor een fractie van de kosten en tijd heb jij een uitstekende product.

Wij zijn er klaar voor

Ben jij er ook klaar voor om je bedrijf of organisatie naar de volgende stap te brengen? Wees voorbereid op de toekomst en digitaliseer je bedrijf.

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Ontdek de Kracht van No-Code

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en Mis Niets!

Contact opnemen