Miami Carwash

Miami Carwash heeft jarenlange ervaring in het wassen, poetsen, waxen en polijsten van voertuigen. Door de jaren heen heeft Miami Carwash een heel mooi bedrijf neer kunnen zetten met honderden klanten. 

Miami Carwash wilde graag innoveren. Als enige in omgeving Zuid-Holland kwam Miami Carwash met het idee om je te kunnen abonneren op verschillende wasprogramma’s bij Miami Carwash. Na het idee verder uit te werken ging Miami Carwash opzoek naar verschillende mogelijkheden om de benodigde software te laten ontwikkelen. We weten inmiddels dat traditionele software ontwikkeling soms een duur prijskaartje kan hebben. Na lang zoeken is Miami Carwash in contact gekomen met AppHeroes. Omdat wij software ontwikkelen met No-code tools kunnen wij onze prijzen lager houden dan traditionele software ontwikkeling. Na een gesprek met Miami Carwash hebben wij een passend aanbod kunnen doen. Kort erna kregen we al het akkoord om de software te ontwikkelen.

Dit hebben wij gebouwd:

  • Abonnementensysteem: Software voor het uitgeven en bijhouden van abonnementen. Registreer je als klant gemakkelijk via het online portaal en abonneer je op de gewenste programma. Beheer je eigen account en spaar elke maand punten. Als beheerder van het portaal kunnen medewerkers van Miami Carwash wasbeurten van voertuigen goedkeuren en gegevens van de klanten inzien tijdens het inchecken.
  • Website: Website van Miami Carwash heeft een nieuw jasje gekregen.

Hoe kunnen we je helpen?

Ontdek de Kracht van No-Code

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en Mis Niets!

Contact opnemen