wordpress shopify webshop laten maken

Webshop

Wil jij je eigen webshop beginnen? Wij kunnen jou helpen bij het ontwikkelen van een professionele webshop. Alle webshops die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Wij ontwikkelen webshops met behulp van WordPress, Woocommerce of Shopify. Binnen 5 werkdagen al een eerste ontwerp!

Naast webshops kunnen wij ook helpen met verschillende E-commerce oplossingen. Denk hierbij aan automatiseringen, dashboards met inzichten en meer.

Webshop laten maken

WordPress-Woocommerce of Shopify

Woocommerce of Shopify webshop laten maken? Bij Appheroes hebben wij keuze uit 2 platformen voor het ontwikkelen van een webshop:

  • WordPress + Woocommerce
  • Shopify

Afhankelijk van jouw wensen maken we een keuze uit Woocommerce of Shopify. Door de jaren heen hebben wij zowel webshops in Woocommerce als in Shopify gebouwd. Elk platform heeft zijn eigen voordelen. 

Een webshop dient een efficiënt design te hebben zodat de webshop daadwerkelijk een succes wordt. Op basis van een kennismakingssessie maken wij een design die aansluit aan jouw wensen en eisen. Dit gesprek kan online, telefonisch of bij ons op kantoor in Den Haag. Zodra de webshop door ons is opgeleverd kun je direct starten met verkopen. 

WordPress specialist

Ruim 42% van alle webshops draait tegenwoordig op Woocommerce. Woocommerce is een wereldwijd gebruikt plugin voor het platform WordPress. Met behulp van Woocommerce kan je professionele webhops bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring hierin. Met behulp van Woocommerce kunnen jouw klanten snel en gemakkelijk hun aankopen doen. Jij kan je voorraad en producten gemakkelijk beheren. Het is mogelijk om Woocommerce te koppelen met verschillende externe programma’s. Woocommerce heeft veel betalingsmogelijkheden, bijvoorbeeld PayPal, creditcard iDEAL en nog meer.

Ben jij geïnteresseerd in het laten maken van een webshop? Dan bent u bij Appheroes op het juiste adres. Neem gerust contact op.

Support en onderhoud

Ook na het opleveren staan wij altijd voor jouw klaar. Je webshop is live en de verkopen nemen toe. Nu kunnen we heel goed zien of er nog dingen verbeterd kunnen worden.

Wij hebben verschillende onderhoudscontracten. Met een onderhoudscontract is jouw webshop altijd up to date en kunnen kleine aanpassingen uitgevoerd worden zonder extra kosten. Met een onderhoudscontract ontzorgen wij jouw door het onderhoud van de webshop volledig uit handen te nemen.

Professionele webshop laten maken

Hulp nodig?

Ons aanpak

Gericht op uw succes

1

Ontdekken

We luisteren naar jouw wensen en benodigdheden. 

2

Ontwerpen

We ontwerpen een design die past bij jouw wensen.

2

Ontwerpen

We ontwerpen een design die past bij jouw wensen.

3

Opleveren

We ontwikkelen jouw applicatie/product binnen weken, niet binnen maanden. Voor een fractie van de kosten en tijd heb jij een uitstekende product.

Wij zijn er klaar voor

Ben jij er ook klaar voor om je bedrijf of organisatie naar de volgende stap te brengen? Wees voorbereid op de toekomst en digitaliseer je bedrijf.

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Ontdek de Kracht van No-Code

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en Mis Niets!

Contact opnemen